ACTIVITEITEN

Culinaire Winterlezing 5 met YFM korting

10-03-2013

Culinaire Winterlezing 5 met YFM korting

Dit is de vijfde lezing van de serie culinaire winterlezingen georganiseerd door de Academie Culinair Schrijven. YFM leden krijgen een korting bij aanmelding.

Harold Hamersma – schrijven over wijn

Harold Hamersma is de bekendste wijnschrijver van dit moment. Hij startte zijn carrière als reclamemaker, maar maakte in 1997 van zijn hobby zijn beroep. Sinsdien heeft hij vele boeken uitgebracht, waaronder Wijnreis door mijn lichaam en jaarlijks de wijngids De Grote Hamersma. Hij heeft vaste wijnrubrieken in het NRC en het Parool en is oprichter-bedenker van foodtube.nl.

Het beschrijven van smaak voor een ongeschoold lezerspubliek is een van de onderwerpen van de lezing.

Plaats: Okura Hotel, Amsterdam.
Tijd: 16:00 - 18:00

Terug naar overzicht

OVERIGE ACTIVITEITEN

Colleges Onno Kleyn

01-02-2015
Versgarantie = wastegarantie

Versgarantie = wastegarantie

28-01-2015

Afgelopen week lanceerde Plus deze reclame. Maar het is natuurlijk onzin dat bloemkool met een plekje meteen oneetbaar is. Wij maakten een nieuwe versie van de reclame: "Ben je helemaal betoeterd?"

It's the Food, my Friend! 2015

It's the Food, my Friend! 2015

20-01-2015

Vanaf dinsdag 3 februari gaan we weer in 6 avonden op zoek naar een voedselvisie voor Nederland om op 28 april tijdens de Grande finale af te sluiten met maar liefst 5 YFM-ers, en geeft Joszi Smeets een visie op ons toekomstige voedselsysteem.

Carlo Petrini krijgt oeuvreprijs

Carlo Petrini krijgt oeuvreprijs

19-01-2015

Vrijdag 16 januari ontving Carlo Petrini uit handen van prof. Louise Fresco de Johannes van Damprijs. Petrini kreeg de oeuvreprijs voor zijn bijdrage aan de internationale voedselcultuur en de groeiende waardering voor lokale gastronomie.

Nieuwjaarsborrel YFM met Carlo Petrini

Nieuwjaarsborrel YFM met Carlo Petrini

15-01-2015

Gelukkig 2015! Samen met onze leden willen wij graag de start van een nieuw jaar vieren. Maar, dit doen we niet alleen.. niemand minder dan mede-oprichter van Slow Food, Carlo Petrini zal hierbij aanwezig zijn!