Vriend worden

image

De YFM (Youth Food Movement) heeft sinds haar oprichting in 2009 een groot netwerk opgebouwd. Naast de leden en vrijwilligers die actief betrokken zijn bij de YFM, zijn er namelijk ook collega's, ouders, vrienden en kennissen en die de YFM een warm hart toedragen. 

En daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Daarom is het vanaf nu mogelijk om officieel ‘Vriend van de YFM’ te worden. Vrienden zijn er in alle soorten en maten, en daarom hebben ook wij verschillende mogelijkheden tot vriendschap:

1. Gulle kennis
Om ons een stukje vooruit te helpen is elke bijdrage welkom. Of het nu €50, €15, €10 of €2,50 is, we zijn er heel blij mee en we zullen je via Facebook of Twitter bedanken.

2. Vriend van de YFM
Jaarlijkse bijdrage van €250. Je ontvangt de nieuwsbrief, krijgt gratis entree tot alle YFM-evenementen (exclusief Food Film Festival en Winterdiner) en wordt vernoemd op onze website.

3. Dikke Vriend van de YFM
Jaarlijkse bijdrage van €500. Je ontvangt de nieuwsbrief, krijgt gratis entree tot alle YFM-evenementen (exclusief Food Film Festival), wordt vernoemd op onze website en krijgt vrijkaarten voor het Winterdiner (2 personen) en dinerkaarten voor Food Film Festival (2 personen).

4. Hartsvriend van de YFM (oftewel BFF: Best Friend Forever)
Jaarlijkse bijdrage van €750 of meer. Je ontvangt de nieuwsbrief, krijgt gratis entree tot alle YFM-evenementen (exclusief Food Film Festival), wordt vernoemd op onze website en krijgt vrijkaarten voor het Winterdiner (2 personen) en film- en dinerkaarten voor het Food Film Festival (2 personen).

Weet je wat voor vriend je wilt worden? Stuur een mail naar info@youthfoodmovement.nl, en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.
 

Slow Food

14-09-2011

Contact

21-09-2011

Lid worden

14-09-2012
Liefde voor goed en echt eten

Liefde voor goed en echt eten

18-12-2014

De YFM Academie 2015 gaat in het nieuwe jaar van start, een goed moment om te kijken wat oud-academici nu eigenlijk uit een jaar Academie halen! Bij Maartje, generatie 2011, is de liefde voor goed en echt eten aangewakkerd.

Extra motivatie om met voedsel te werken

Extra motivatie om met voedsel te werken

10-12-2014

Je kunt je niet meer aanmelden voor de Academie van 2015, des te leuker om terug te blikken wat oud-academici doen met de kennis uit de YFMA! Voor Lukas, uit jaar 2012, heeft het extra motivatie opgeleverd om met voedsel te willen werken!

Denktank De Nieuwe Tomaat

Denktank De Nieuwe Tomaat

09-12-2014

We hebben samen met LEI Wageningen UR en Nederlandse glastuinders de hersenen gekraakt tijdens De Nieuwe Tomaat denktank! Nieuw denken over het concept, businessmodel en marketing voor de Nederlandse tomaat. Lees hier meer!

ABC Meeting Roundup

ABC Meeting Roundup

08-12-2014

Tijdens de Agricultural Biodiversity Community (ABC) is aan de hand van het Nederlandse Agrolandschap de biodiversiteit besproken. Lees hier de mooie roundup van de FoodSafari die YFM organiseerde!

Genieten van ondernemen

Genieten van ondernemen

27-11-2014

De inschrijvingsperiode voor de Academie van 2015 is geëindigd, tijd om te kijken wat oud-academici er nu eigenlijk uithalen! Bij Eline, generatie 2014, heeft het vooral meer zin aangewakkerd om nóg meer te leren.

Krabbenvisser met passie

Krabbenvisser met passie

20-11-2014

De inschrijving voor de Academie van 2015 is gesloten. Maar wat doen oud-academici eigenlijk met de kennis die ze in een jaar hebben opgedaan? En wat voor werk doen ze nu? We gaan in gesprek met Hendrik, de eerste visser die in onze Academie zat.

De Ganse Dag

De Ganse Dag

18-11-2014

Afgelopen weekend dook YFM weer de voedselketen in, en dit keer van Schiphol tot bitterballen, om de vlucht van de gans te bekijken. Misschien is het tijd om de gans op ons boodschappenlijstje te zetten! Lees hier het verslag.

YFM bestuur zoekt nieuwe secretaris

YFM bestuur zoekt nieuwe secretaris

04-11-2014

Wij zoeken een nieuwe secretaris voor het YFM bestuur. Heb jij passie voor voedsel, houdt ervan om op strategisch niveau mee te denken over de toekomst van de YFM en hebt oog voor structuur en accuratesse? Lees dan de vacature en stuur ons een mail.