Filter op
Terug naar overzicht

Soep op Zondag: kersteditie

We wensen iedereen fijne kerstdagen en een bordenvol 2016! Nog wat laatste tips voor de kerstvakantie in een speciale Soep op Zondag.

Doen: Foodlogs ‘vragenuurtje’
Stel aan Foodlog al je vragen die je altijd al wilde weten tussen Kerst en Oud & Nieuw. Zij spelen je vraag door aan mensen die er echt verstand van hebben, zodat je antwoorden krijgt van mensen die echte keien zijn op het gebied van jouw vraag. Grijp je kans en stel die vraag waarop je dacht nooit antwoord te zullen krijgen.

Kijken: Kerstkoken met van Boven
Heb je last minute nog wat inspiratie voor het kerstdiner nodig? In een speciale serie van 4 afleveringen besteedde Yvette van Boven aandacht aan het kerstmenu. En mocht je nu al je hele diner tot in de puntjes bedacht hebben, dan kan het ook altijd nog voor daarna.

Kijken: De Nieuwe Jagers
Een film van MUNCHIES waarin een nieuwe generaties jagers wordt gevolgd: Noni Kooiman en Jessica Ydo zijn beide kok in Amsterdam en volgen de jachtopleiding zodat ze het vlees waarmee ze werken in hun restaurants, recht in de ogen kunnen kijken op het jachtveld. Sjoerd Evenhuis werkte lang tijd als kok in verschillende restaurants in Amsterdam en levert nu als beroepsjager grootwild aan veel horeca. Student Max eet graag vlees, maar koopt dit liever niet in de supermarkt. Een jagersvergunning heeft hij niet nodig, vindt hij – er zijn meer dan genoeg konijnen bij Sloterdijk. Gewoon online te bekijken.

Kopen: Henk en Wilbert verkopen honing
Honing in je woning is nu al het fijnste evenement van 2016, want hoe kan je het nieuwe jaar nu beter beginnen met een mooie voorraad honing in je woning? Daarom gaan Henk en Wilbert 1000 potten honing verkopen. Op 3 januari rijden Henk en Wilbert door Nederland, en bezorgen de honing tot op je keukentafel – als je die hebt -.

Illustratie // Toos Hartog

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten